grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Ładne mieszkanie - straszna łazienka

Tomek S. Odsłony: 2271

07.07.10 14:41 Cytuj

O tu: http://seegeec.notlong.com mieszkanie wgląda na urządzone przez kogoś z głową na karku i ciekawymi pomysłami w tejże głowie, ale jak się zajrzy do łazienki - włosy na głowie dęba stają niestety. Tak to bywa, jak chce się być oryginalnym za wszelką cenę, czasem idzie się o krok za daleko i z całego misternie urządzanego mieszkania, robi się przestrzeń rodem z... no właśnie :]

Zosia S.

08.07.10 13:42 Cytuj

ja to widzę nieco inaczej. Całe mieszkanie raczej średnie, a łazienka: oO szok. Jak za przeproszeniem z jakiegoś burdelu. tzn tak sobie własnie wyobrażam łazienki w takich miejscach, bo nigdy nie było mi dane przekonać się na własne oczy. jak widać na szczęście.

Michał B.

09.07.10 9:19 Cytuj

apartament patrze widzę pełną gębą

Anna S.

09.07.10 13:21 Cytuj

całe mieszkanie jest w podobnym guście, ale widac dopiero przy zamknietej jednak łazience ktos nabrał odwagi :P koszmarek

Robert M.

11.07.10 1:03 Cytuj

Gdyby nie te "szałowe" kolory w łazience, to byłaby znośna. A w burdelu co prawda byłem, nawet dwa razy, ale tylko jako osoba towarzysząca:-) Kumpel korzystał, a ja czekałem, pijąc piwo:-) Było to kilkanaście lat temu, a już wtedy Okocim w butelce kosztował 10 zł:-) Z tamtejszej łazienki nie korzystałem, więc nie mogę się wypowiadać:-)

doda e.

14.07.10 1:26 Cytuj

Ja mysle .ze kazdy ma inny gust:)
Jedneu sie bedzie podobac ,a innemu nieee.

:)~

Jan J.

14.07.10 22:33 Cytuj

Ej ten prysznic ekshibicjonistyczny nie jest taki zły, wspaniale komponuje się z obrazem w sypialni i leżanką do masażu. Brak do kompletu kawałka fi 50 w zaokrągleniu kącika jadalnego oraz kamerki online :-)

Tomek S.

15.07.10 9:44 Cytuj

No nie jest wcale złe to mieszkanie - moim zdaniem - dopóki się nie zobaczy łazienki. Co do obrazów - hmm, no ja bym sobie w sypialni takich nie powiesił, ale znam ludzi którzy by je powiesili, z pobudek artystycznych. W burdelu nie byłem i jakoś się nie wybieram, ale jeśli chodzi o skojarzenia, to z tą instytucją mi się ta łazienka również skojarzyła :)

Maciej K.

19.07.10 12:40 Cytuj

Dokładnie tak jak doda e. uważam, że to kwestia gustu. Mi na przykład mieszkanie się bardzo podoba, a ZWŁASZCZA łazienka:) Przecież nie musi być uspokajająco zielona:) A burdele wcale tak nie wyglądają;P

doda e.

21.07.10 0:43 Cytuj

ja tam tez lubie takie kolory ,, jak to inni oceniaja ,,burdelowe :)

Aby pisać na forum musisz się zalogować.