grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

zapraszam do dyskusji

Zosia S. Odsłony: 2867

18.06.10 15:37 Cytuj

zapraszam wszystkich do dyskusji na tematy wnętrzarskie, budowlane, designerskie, ozdobnicze, a także nie związane z mieszkaniami i domami - można pokłócić się na temat kandydatów na prezydenta i obstawić zwycięzce mundialu: http://goo.gl/9JZB - forum dopiero się rozkręca, więc macie możliwość wpłynać na jego kształt i charakter.

Robert M.

18.06.10 16:04 Cytuj

Kolejne uderzenie kampanii na rzecz Domoklika:-)? Mnie jednak nie przeszkadza.
Miłego domoklikania!

Maciek S.

18.06.10 20:29 Cytuj

O Zosia! Dawno Cię nie było, myślałem, że awansowałaś "we firmie" i juz nie musisz robić za naganiacza...ale ja, jak i Robert (widzę), jestem Twoim wiernym fanem od początku. :))))

Zosia S.

22.06.10 20:04 Cytuj

:)

Nie zaglądam bo forum się trochę popsuło, nie macie takiego wrażenia ? Może to przejściowy kryzys formy, nie tylko literackiej ;)

Zapraszam w wolnej chwili od salony na nowe forum - może uda stworzyć się kolejne fajne miejsce w sieci...

Robert M.

22.06.10 20:37 Cytuj

Forum się popsuło? Niemożliwe:-)

Drugiego takiego fajnego miejsca w sieci nie uda się już stworzyć, ale zawsze możecie spróbować:-)

Treść edytowana 1 raz (ostatnio 22.06.10 20:37 przez Robert M.).

doda e.

01.07.10 1:42 Cytuj

no witam .
widze,ze cos rozmowy sie nie kleja ???
a to czemu??

Robert M.

01.07.10 5:41 Cytuj

Pewnie wszyscy na wakacje wyjechali:-)

doda e.

01.07.10 12:52 Cytuj

Pewnie tak .Ale zawsze ktos sie znajdzie kto zostal w domu :))

Zosia S.

01.07.10 14:10 Cytuj

Oj wakacje... Chętnie by się wyjechało, nie ma co! z jednej strony zawsze myślę o ciepłych krajach, ale ostatnio jest mi u nas tak gorąco, że poważnie biorę pod uwagę jakąś Norwegię, albo Finlandię. Wcześniej na nieco dłuższy weekend zamierzam się wybrać tutaj: http://goo.gl/1yJZ lubicie Kazimierz ? macie do polecenia jakieś szczególne warte odwiedzenia punkty programu ?

Krzyś K.

02.07.10 11:23 Cytuj

Może warto nad jeziorka w takie upały

Aby pisać na forum musisz się zalogować.