grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Czy ktoś też tak ma, czy tylko ja?

doda e. Odsłony: 2829

22.04.10 9:00 Cytuj

a ty robercie m zawsze masz duzo do powiedzenia ale nic ciekawego . wszedzie cie pelno

Robert M.

22.04.10 19:15 Cytuj

Odkąd pamiętam, zawsze miałem dużo do powiedzenia. Często dorośli zarzucali mi, że "pyskuję", a ja po prostu mówiłem, jak miałem coś do powiedzenia, nic więcej.
Dla niektórych ludzi, rzeczy których nie rozumieją, są nieciekawe, więc nie dziwi mnie, że cię to nie ciekawi. Zresztą dziwne, żeby się wszyscy interesowali tym samym...

doda e.

23.04.10 0:51 Cytuj

hahhaha
ale fajne to co napisales
ale to jest forum o mieszkaniach a nie o baletnicy tlustej czy chudej :)))
ale i tak cie lubie za to jaki jestes
nie zlosc sie :)))

Robert M.

23.04.10 5:53 Cytuj

Nie złoszczę się:-) Tym bardziej, że za niewiele ponad godzinę kończę dyżur w pracy:-) A ten wątek, który miałem przyjemność założyć, właśnie jest o baletnicy. O tej tłustej i o tej chudej, chociaż ja tam żadnej tłustej nie widziałem:-)

Mieszkanka. G.

27.04.10 12:59 Cytuj

Jak tu każdy zważa na pisownię i jak tylko ma okazję obśmiewa tego kto to zamieszcza nawet jeśli się pomyli, a może celowo ktoś pisze nie używa interpunkcji bo to dla niego nie jest powód by komuś dogryzać. Polacy to jednak straszni złośliwcy i żyj tu człowieku z takimi jw.

Robert M.

27.04.10 14:35 Cytuj

Celowo? Ciekawy jaki cel ktoś w tym ma? Chyba celowo ktoś opuszczał lekcje języka polskiego. I chyba prawda w oczy kole, bo ja tu żadnych złośliwości nie zauważyłem, tylko normalne zwrócenie uwagi...
"... i żyj tu człowieku z takimi jw.". Zapomniałaś dodać do tego "jw" construction?

doda e.

28.04.10 1:22 Cytuj

wiec sie ja wypowiem
nic celowo nie pisze
czasem pisze szybko i nie czytam tego co napisalam a prawda robie duzo bledow i sie tego nie wstydze
niestety zawsze bylam slaba z polskiego ale coz to nie jest najwazniejsze hahahaha

Aby pisać na forum musisz się zalogować.