Czy ktoś też tak ma, czy tylko ja?
|
|
22.04.10 9:00 Cytuj a ty robercie m zawsze masz duzo do powiedzenia ale nic ciekawego . wszedzie cie pelno |
|
|
22.04.10 19:15 Cytuj
Odkąd pamiętam, zawsze miałem dużo do powiedzenia. Często dorośli zarzucali mi, że "pyskuję", a ja po prostu mówiłem, jak miałem coś do powiedzenia, nic więcej. |
|
|
23.04.10 0:51 Cytuj
hahhaha |
|
|
23.04.10 5:53 Cytuj Nie złoszczę się:-) Tym bardziej, że za niewiele ponad godzinę kończę dyżur w pracy:-) A ten wątek, który miałem przyjemność założyć, właśnie jest o baletnicy. O tej tłustej i o tej chudej, chociaż ja tam żadnej tłustej nie widziałem:-) |
|
|
27.04.10 12:59 Cytuj Jak tu każdy zważa na pisownię i jak tylko ma okazję obśmiewa tego kto to zamieszcza nawet jeśli się pomyli, a może celowo ktoś pisze nie używa interpunkcji bo to dla niego nie jest powód by komuś dogryzać. Polacy to jednak straszni złośliwcy i żyj tu człowieku z takimi jw. |
|
|
27.04.10 14:35 Cytuj
Celowo? Ciekawy jaki cel ktoś w tym ma? Chyba celowo ktoś opuszczał lekcje języka polskiego. I chyba prawda w oczy kole, bo ja tu żadnych złośliwości nie zauważyłem, tylko normalne zwrócenie uwagi... |
|
|
28.04.10 1:22 Cytuj
wiec sie ja wypowiem |
Aby pisać na forum musisz się zalogować.