grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Ikea czy nie ikea

Robert Z. Odsłony: 12096

22.09.08 14:17 Cytuj

podobnie jest z oświetleniem - jeszcze kilka lat temu spora część oprawek do włoskich lamp była w rzeczywistości made in Poland, teraz to już pewnie made in PRC...

Agnieszka D.

30.09.08 11:32 Cytuj

Ja ostatnio odwiedziłam Ikeę i uszy/ręce/nogi mi opadły. Szukałam łóżka, a tam wszystko z okleiny :( A po odwiedzeniu com40, mimo, że ich meble bardzo mi się podobały, stwierdziłam że zbankrutuję :(
A może znacie coś pomiędzy Ikea i sofami i łóżkami za 6 tys.?

Karol K.

29.04.10 14:51 Cytuj

Ostatnio umeblowałem sobie sypialnie i przyznam, że głównym zaopatrzeniowcem była IKEA. Rama do łóżka, materac, szafeczka i wielka szafa z rodziny PAX. polecam

Radosław K.

29.04.10 15:31 Cytuj

Polecam Wam Leavingroom jezeli chodzi o lozka a tym bardziej sofy. Duzy wybor tkanin i bardzo przystepne ceny.

Łukasz N.

29.04.10 18:59 Cytuj

Ikea nie dziękuję - Popularność tej marki w polsce jest zadziwiającą mimo, iż spada... za granicą marka IKEA od lat uważana jest za ,, dyskont" meblowy w stylu leader Price ,biedronka itp.
Jakość mebli pozostawia wiele do życzenia wszystko jest jednorazowe, sam miałem i nie polecam.

Kamila, Piotrek K.

29.04.10 19:04 Cytuj

a my kiedys wynajmując mieszkanie spalismy na jednym z tańszych łożek z ikei i materacu i było super. Do własnego mieszkania kupiliśmy łóżko + materac z Ikei - koszt ok.2000, jak narazie jesteśmy zadowoleni

Łukasz N.

29.04.10 20:52 Cytuj

jak narazie :-) wiesz dobry mebel ma służyć min. 15-20 lat a ikeoskie padają średnio po 5 w zależności do stopnia eksploatacji.

Kamila, Piotrek K.

30.04.10 8:19 Cytuj

może i tak , ale wole zapłacić mniej i po tych "5" latach wymienić sobie meble, niż zapłacić fortunę i patrzeć na łózko 20 lat :)po za tym znajomi mają łózko z ikei już kilka lat, przeżyło dwie przeprowadzki i nadal zyje :)

Ale wedle uznania co kto woli

Anna P.

30.04.10 8:48 Cytuj

A czy ktoś ma doświadczenie z Szynaka meble?

Magda C.

30.04.10 10:19 Cytuj

czy ktoś ma namiary na dobrą firmę produkującą meble kuchenne?

Aby pisać na forum musisz się zalogować.