Ktokolwiek widział ktokolwiek wie...

Leszek N. Odsłony: 129

08.12.11 21:37 Cytuj

Witam. Wielu z was piszę na poniższym forum ile się płaci za garaż czynsz lub dlaczego ktoś parkuje w niewłaściwym miejscu. Oczywiście są to bolączki które dotykają każdego z nas to są sprawy proste które można rozwiązać w prosty i szybki sposób wszystko zleży od pomysły każdego z nas. Natomiast czasami zdarzają się sprawy trudne zazwyczaj dotyczą one wyłącznie jednej osoby lub kilku osób których należało by się pozbyć na naszym osiedlu. Aby mieć spokój ducha i działać przeciwko takim osobą który zakłóca naszą społeczność. PS. Może na samym wstępie przedstawię swój problem mam niewierna żonę która działa przeciwko mnie i robi wszystko aby swoje działania ukryć przed całym światem i żeby nie wyszły na światło dzienne jest to poniekąd uzasadnione działanie ale to oczywiście niczego nie tłumaczy związku z tym zwracam się do was drodzy czytelnicy o umieszczeni informacji na temat osób które działają w taki sposób. Proszę umieszczać tego typu informacje z dopiskiem
uprzejmie donoszę chyba że ktoś poda jakiś konkretny przykład wtedy proszę pisać na moje indywidualnie konto.

Pozdrawiam,
Leszek

Paweł K.

09.12.11 18:59 Cytuj

W związku z nieubłaganie zbliżającym sie terminem przywrócenia kary śmierci w Polsce można zrobić na naszym osiedlu pierwszy krok w tym kierunku, mianowicie każdy złapany kot na terenie osiedla bez identyfikatora od ochrony zostanie komisyjnie rozstrzelany na oczach mieszkańców, ktokolwiek widział lubv wie coś o osobach chcących być w plutonie egzekucyjnym proszony jest o informacje w poniższych postach, które jak myślę obrodzą niczym IQ userów z tematu święte krowy - matrix - reaktywacja...
Ps.: Leszku, co Ci w żonie nie pasuje, wszystkim qrva pasuje a Tobie nie, co za życie...

Aby pisać na forum musisz się zalogować.