Telewizja
|
|
25.01.12 12:44 Cytuj A ja drugą od strony Lidla;) |
|
|
26.01.12 12:31 Cytuj Jeśli można to proszę o poruszenie tej sprawy na spotkaniu z administratorem budynku. Ja niestety nie będę mógł się zjawić. |
|
|
27.01.12 9:52 Cytuj
Chciałem zapytać, czy czekacie Państwo na internet/TV do momentu, aż pojawią się operatorzy którzy będą swiadczyć takie usługi w naszym budynku, czy podejmujecie inne kroki? Widziałem chyba 3 anteny na budynku, więc parę osób ma już telewizję z takiego źródła. Czy ktoś z Państwa podpisał umowę z TPSA, bądź jakoś inaczej rozwiązał kwestię dostępu do TV/internetu? |
|
|
27.01.12 10:44 Cytuj Ja niestety wczoraj zostałam niezwykle zaskoczona faktem, iż do tej pory deweloper nie ma podpisanych i zatwierdzonych umów z operatorami kablówek.. milion pięćset razy zadawałam to pytanie Panu Arturowi z Prestige i zapewniał mnie za każdym razem, że do końca roku 2011 kable zostaną pociągnięte i wszystko będzie działać.. ;/ Okazało się, że zapewne jeszcze długo nie będzie działać.. Teraz dopiero zaczynam przeprawę z pomysłami na internet, bo na nim opiera się moja praca niestety w dużej mierze.. ;/ i muszę przyznać szczerze, że nie mam pojęcia w co się pakować, TP odpada, inne kablówki, które mają dostęp do internetu też, została mi droga radiowa, albo przenośny internet wykupiony od operatorów sieci komórkowych? Czeka mnie wyzwanie, żeby się wszystkiego dowiedzieć. |
|
|
28.01.12 20:36 Cytuj
bezpłatny internet |
|
|
03.03.12 22:26 Cytuj
Witam, |
|
|
05.03.12 18:51 Cytuj My mamy play bezprzewodowy :) |
|
|
05.03.12 19:45 Cytuj A co z telewizją? |
|
|
06.03.12 9:31 Cytuj Jeżeli chodzi o telewizję to odbiera dobrze naziemna telewizja cyfrowa - wystarczy antena wewnętrzna lub oczywiście zewnetrzna (koszt to 30-40 zł) i tuner DVB-T, jeżeli telewizor nie ma wbudowanego tunera. W tym momencie u mnie odbiera TVP 1, TVP 2, TVP Info, TVP Historia, TVP Polonia, Polsat, TVN, TVN HD, Eska TV, TVN 7, TV4. Nie jest to za wiele, ale lepsze to niż nic. Miejmy nadzieje, że w miarę szybko coś ruszy się w temacie telewizji i internetu. |
|
|
06.03.12 11:26 Cytuj
Bart ZXy korzystasz z anteny pokojowej? Czy w gniazdku od TV jest sygnał? |
Aby pisać na forum musisz się zalogować.