Dla wszystkich zainteresowancyh tą inwestycją zapraszam do rozmowy

Paulina Z. Odsłony: 30431

30.04.11 20:19 Cytuj

Witam wszystkich, wiosna wszędzie, tym bardziej cieszy fakt, iż z tygodnia na tydzień na Dalanowskiej nasz blok pięknieje:)) dzisiaj już nie było rusztowania od strony Lidla i efekt gotowej elewacji wygląda bardzo ciekawie:))

Cezary Z.

03.05.11 12:40 Cytuj

Bardzo ladnie i widze swoje okna :D

konto u.

04.05.11 15:21 Cytuj

Zastanawiam się tylko jak umyć te wielkie okna:)

Jarek N.

22.05.11 21:01 Cytuj

Dowiadywal sie ktos moze z szanownych sasiadow kiedy mniej wiecej jest planowany oddanie budynku? Z tego co rozmawialem z Panem Arturem na roznych etapach budowy padaly rozne terminy. Na poczatku sierpien, potem nawet lipiec a ostatnio wrzesien. Lato sie zbliza wielkimi krokami, milo by bylo wprowadzic sie ok pazdziernika do wykonczonego mieszkania. A patrzac na zdjecia z przed prawie miesiaca to budowa niebawem przeniesie sie do srodka.

Bożena M.

05.06.11 20:28 Cytuj

Witajcie,
byłam dziś obok inwestycji , podjechałam bo jak wy już się nie mogę doczekać!!!
Widziałam szkło mleczne już obsadzone na balkonach.
Byłam przekonana że będzie szkło przezroczyste a nie mleczne.
:(((
Wygląda na to że już niewiele im zostało.

Motyl T.

06.06.11 11:16 Cytuj

Witajcie,
ja też jestem rozczarowana tym mlecznym szkłem na balkonie. Pierwsze moje skojarzenie - przychodnia rejonowa. Miało być elegacko, przezroczysto, nowocześnie...
Duży minus dla dewelopera

Katarzyna M.

06.06.11 12:23 Cytuj

Witam wszystkich :)

Pani Bozeno, czy ma Pani jakies fotki? Jesli tak, to bylabym bardzo wdzieczna za wstawienie kilku ... tez jestem bardzo ciekawa jak to wyglada, niestety przez najblizsze kilka m-cy nie mam mozliwosci zawitania w W-wie ...

z gory dziekuje i pozdrawiam

Bożena M.

06.06.11 12:51 Cytuj

niestety nie wpadłam na taki pomysł by wykonać kilka zdjęć:( ale jak będę niedaleko to wykonam kilka .
Może się czepiam bo mam zboczenie zawodowe ale uważam,że inwestycja wiele straciła :(
Nie wiem co tu można było by poradzić:(

Maciej S.

06.06.11 13:29 Cytuj

Witam przyszłych sąsiadów:)

Ja również byłem w sobotę podziwiac postępy na budowie i zrobiłem kilka fotek - wrzucę dziś wieczorem.

Jeżeli chodzi o mleczne balustrady to ja uwarzam że wcale nie jest to taki głupi pomysł. Wiadomo, ze na balkonach zdarza się przechowywac różne rzeczy/suszyc pranie itp. W przypadku przeźroczystych szyb wszystko było by na widoku, co w skali całego budynku mogło by wygladac nie estetycznie. Ot takiego się plusa doszukałem:D

Pozdrawiam

Paulina Z.

06.06.11 15:42 Cytuj

Witam sąsiadów:))
Ja także odwiedziłam budowę w sobotę, i szczerze powiem, że to mleczne szkło na balkonie nie wygląda najgorzej. Także uważam, że przesłoni ono to i owo na balkonie, a także uchroni przed słońcem, szczególnie w tak gorące dni jak dzisiaj.
Zauważyłam także, że zamontowane jest już oświetlenie na balkonie - plafony wyglądają bardzo skromnie i klasycznie.
Pozdrawiam sąsiadów i także z góry dziękuję za wrzucenie zdjęć.

Aby pisać na forum musisz się zalogować.