Dla wszystkich zainteresowancyh tą inwestycją zapraszam do rozmowy
|
|
09.02.12 11:04 Cytuj Szczególnie dotyczy osób, których mieszkanie sąsiaduje z łazienką sąsiada z pokojem lub przedpokojem. Nie ukrywam, u mnie jest to hałas bardzo wyraźny i uciążliwy. Wysłałem stosowną wiadomość do developera, ciekawe czy będzie jakiś odzew. |
|
|
11.02.12 20:27 Cytuj Gdzie oprócz administratora Pana Artura zgłaszają Państwo usterki ? |
|
|
12.02.12 16:36 Cytuj Od pewnego czasu próbuję odebrać mieszkanie ale jest szereg usterek, które wykonawca ciągle poprawia. Ciekawi mnie czy w Państwa mieszkaniach były proste wylewki podłogowe (u mnie są nierówne i popękane) i jak wygląda sprawa tynku na ścianach (u mnie tynk jest nierówny, pierwotnie był tylko szary a teraz poprawki robione są gładzią co wizualnie tylko pogarsza jego strukturę). Dodatkowo w salonie ściany były pęknięte w dwóch miejscach i zostały zagipsowane. Niepokoi mnie wygląd drzwi wejściowych a konkretnie ościeżnicy. Ewidentnie była malowana. Niektóre szyby były porysowane i zostały zakwalifikowane zostały do wymiany. Jakość wykonania budynku miała być wysoka stąd moje pytanie czy trafiłem na wyjątkowo niefachowo wykonane mieszkanie, czy Państwo mieli podobne problemy. Zamierzam także kupić miejsce w garażu i ciekaw jestem jak sprawował się on w czasie niskich temperatur (funkcjonowanie bramy oraz temperatura wewnątrz). Będę zobowiązany za Państwa spostrzeżenia. |
|
|
12.02.12 19:47 Cytuj
Panie Andrzeju |
|
|
13.02.12 10:09 Cytuj
Ja proponuje sprawdzi jeszcze wentylatory w kuchni i łazience czy nie chodzą za głośno. Jeśli chodzą to prawdopodobnie są zapylone i należy je wyczyścic. |
|
|
13.02.12 13:45 Cytuj Dziękuję za Państwa spostrzeżenia, zwrócę na nie uwagę. Mam nadzieję, że pomimo usterek oraz niedogodności, o których dowiedziałem się z tego forum mieszkanie w tym budynku będzie przyjemne i wygodne. |
|
|
14.02.12 8:07 Cytuj
Jeśli chodzi o garaż to u mnie termometr w aucie nie schodził poniżej -2C (miejsce na prawo od zjazdu pod ścianą). |
|
|
14.02.12 16:59 Cytuj u nas przy największych mrozach było nawet -4C |
|
|
15.02.12 8:45 Cytuj Tym bardziej trzeba zwracac uwage zeby w czasie mrozow nie wylewac zadnych plynow na parkingowa posadzke, bo nie wiem czy np. pracodawca uzna zlamana noge za wypadek w drodze do pracy :) |
|
|
18.02.12 20:24 Cytuj Witam, jak u Państwa wygląda sytuacja z noszeniem się dźwięków od sąsiadów? |
Aby pisać na forum musisz się zalogować.