|
04.10.10 10:56
Witaj, mieszkam w tym bloku od kilku miesięcy i dlatego postaram się odpowiedzieć Ci na te pytania.
Jeśli chodzi o garaże to jeszcze się nie spotkałam, żeby byly zalewane. Są one niestety bardzo rzadko spzątane przez co śmieci w postaci puszek, papierów i innych odpadów leży przez naprawdę długi okres przy naszych samochodach. Windy czasami się blokują ale nie ma z tym wiekszego problemu. Co do gwarancji budytnku to nie jest mi wiadome czy ów taka w ogóle istnieje ponieważ budynek jest systematycznie niszczony (obdrapane ściany itp) a napraw jakichkolwiek nie widać...
O usterkach trochę wspomniałam najlepiej jednak przyjść na jedno z zebrań mieszkańców gdzie wszystkie usterki i zażalenia są publicznie poruszane.
Ruch uliczny jest slyszalny w mieszkaniach ale z pewnością jest to uzależnione od strony z ktorej znajduje się lokal. Bezpośrednio od Człuchowskiej nie widać żeby mieszkania były wykupowane być może jest to kwestia wlasnie hałasu.
Ogólnie mieszka się tu dośc dobrze, lokalizacja jest na piatkę, dojazd wszedzie super, pełna infrastruktura sklepu, szkoły, banki, poczta, fajny park w okolicy itp.
Osobiscie mimo wszystko poleciłabym tą inwestycję znajomym:)
Pozdrawiam
Kamila
|