Polecam - do wykonczenia mieszkań

Renata M. Odsłony: 3135

20.10.10 22:56 Cytuj

Witam sąsiadów,

ja pomału zbliżam sie do końca z przeprowadzka i jesłi ktoś szuka ekipy wykonczeniowej to z wielka przyjemnościa mogę polecić Panów, którzy wykańczali moje mieszkanie. Przeszlam wiele remontów i nigdy jeszcze nie bylam tak zadowolona jak teraz :-) Oni potrafią zrobić wszystko. Panowie są bardzo dokladni, czasami nawet az za :-) i spelniaja kazda wizje aranzacyjna... zatem z czystym sumieniem moge powiedziec ze ich jakosc przewyzsza cene. Wykanczali kilka mieszkan na osiedlu, zatem nawet pozniej zawsze sa pomocni. Rewelacja !!!!

Jesli ktos ma ochote oto numer

Pan Czarek - 665 848 603

Pozdrawiam

Renata

Beata G.

21.10.10 12:42 Cytuj

ja mam również rewelacyjną ekipę fachowcy jakich przyznam mało ( robili mi łazienkę i podłogi)

Jak ktoś by potrzebował

Pan Artur Wierzbicki

508 162 718

Bartek M.

21.10.10 14:14 Cytuj

To i ja wrzucę namiary na moich fachowców.
Naprawdę dobrze się spisali i z czystym sumieniem mogę ich polecić. W Łazience zażyczyłem sobie takie przeróbki, że momentami sam nie wierzyłem że to może się udać, ale pokazali, że jak się ma głowę na karku, to fachu w rękach nie zabraknie. Na dodatek jeszcze w miarę rozsądne ceny i co dla mnie było ważne -sami wszystko kupują w Brico Depot, czy w Castoramie i potem tylko rozliczaliśmy się z faktur i człowiek ma pewność, że nikt go nie naciąga. Tylko dodam, że z racji ich solidności, to ciężko z terminami, ale warto spróbować.
kontakt:
Zdzisiek Koniuszy tel: 696575991

Jakub G.

22.10.10 21:18 Cytuj

Może zrobimy konkurs którzy byli lepsi - ja na swoich też nie narzekam :) - no dobra większość sam robiłem i jestem ciekawy jak robią to "fachowcy" ...

Treść edytowana 1 raz (ostatnio 22.10.10 21:19 przez Jakub G.).

Karolina K.

31.10.10 10:00 Cytuj

witam,ja tak samo jak koleżanka polecam Pana Czarka, mmimo tego że dość młody człowiek jestem bardzo zadowolona z wykonanej przez niego pracy, bardzo miła i kontaktowa osoba ceny też nie są wygórowane,a nawet niskie jesli porównać je z innymi fachowcami naprawdę polecam

Michał P.

06.11.10 8:12 Cytuj

hehe a moi wzięli kasę i uciekli do Anglii :) na szczęście u mnie zdążyli jako tako wykończyć.

Krzysztof Z.

08.11.10 9:13 Cytuj

Kurde, gratulacje za utrzymanie humoru w takiej sytuacji :) Ja też przyznam, że miałem/mam nieprzyjemną sytuację z moim wykonawcą... Jakieś 2 tys. jestem w plecy :( Czy zawsze muszą znaleźć się tacy oszuści, którzy szkalują od razu cały zawód?

Patrycja P.

03.12.10 21:41 Cytuj

Polecam Panów od kuchni, garderoby,wszelkich szaf i szafek 503135112. Mają pracownię w Wesołej, bardzo blisko.

Renata M.

23.12.10 21:40 Cytuj

Dziekuje Patrycjo za polecenie, własnie skorzystalam z oferty chłopakow. Jestem bardzo zadowolona, robili mi szafy.
Zatem polecam dalej

Panowie Marcin i Przemek

numer powyzej

Patrycja P.

28.12.10 8:31 Cytuj

Bardzo się cieszę. Panowie są godni polecenia. Ładnie i porządnie robią, a do tego mają konkurencyjne ceny. Za kuchnię zapłaciłam 10 000 PLN taniej niż początkowo wyliczyła mi pewna designerska firma. Panowie zrobili kuchnię dokładnie identyczną wg projektu a o ile taniej. Wiem, że firmy robiące kuchnie np. w Jupiter Centrum, biorą sobie tzw. podwykonawców i kasują sobie prowizję i to niemałą. Czyli np biorą za kuchnie 30 tyś zł, a tak naprawdę kuchnie robi firma tego typu jak Panów Przemka i Marcina za 15 tyś, a firma z Jupiter zarabia drugie 15 tyś na czysto.

Pozdrawiam

Treść edytowana 1 raz (ostatnio 28.12.10 8:32 przez Patrycja P.).

Aby pisać na forum musisz się zalogować.