Polecam - do wykonczenia mieszkań

Arek D. Odsłony: 3135

08.10.11 22:47 Cytuj

Mialem problemy z ramami okiennymi ale u mnie skonczyło sie zwyklym prostowaniem zdjętej ramy. Dwóch panów oparło ją o drabinę i prostowało masą swoich ciał. Oczywiście wsześniej wyjeli szybę. Okno mimo zamkniecia było nieszczelne. Jeśli to taki problem proponuję zgłosić usterkę w ramach rękojmi. Te okna nie posiadaja "magicznych śrubek". Podobno tracą ksztalt od słonca (ciemna okleina) i własnego ciężaru. Dostaliśmy najbardziej gów......ane okna z dostępnych na rynku. Fachowcy twierdzą, że jak wytrzymają 5 lat to będzie dobrze. Ja się na tym nie znam... Będę obserwował... Jak na razie nie myję szyb, bo może się nie opłaca... ;-)

Florian H.

03.12.11 22:48 Cytuj

Polecam Pana Piotra i jego ekipę, która robi kuchnie na zamówienie. Kuchnie robione przez Pana Piotra są tanie, solidne, szeroki wybór i możliwości, Pan Piotr dostosowuje się do indywidualnych potrzeb klienta,
Naprawde polecam, Jeżeli ktoś zainteresowany, proszę pisać do mnie, to podam numer telefonu do Pana Piotra.

Monika Z.

11.12.11 9:54 Cytuj

witam!
mam takie pytanko, czy zna może ktos ekipe która potrafiłaby dobrze wyciszyć ściany? :)

Aby pisać na forum musisz się zalogować.