BRAKI - JW nie wywiązało się z umowy

Maciek M. Odsłony: 5321

23.07.10 18:52 Cytuj

a właśnie... trochę zaśmiecę wątek ,ale ile Państwo czekaliście na drugi odbiór jeśli za pierwszym podejściem się nie udało?
Bo ja już czekam 3 tygodnie po pierwszej próbie, nikt do mnie nie dzownił, w końcu ja zadzwoniłem na Radzymińską i musiałem się aż z Panią od odbiorów pokłócić. Kazała mi się skontaktować z admisnistratorem który nic nie wiedział na temat drugiego odbioru i wysłał do kierownika. Ten stwierdził że nie wie kiedy można będzie odebrać mieszkanie ale nie wcześniej jak za tydzień. O tyle mnie szlag trafia że pomiędzy odbiorami będzie miesiąc czasu i nic nie moge zrobić w mieszkaniu. Może wiecie też Państwo u kogo interweniować bo chyba to za długo?

Treść edytowana 1 raz (ostatnio 23.07.10 18:52 przez Maciek M.).

Anna W.

23.07.10 22:07 Cytuj

mąz dogadal sie z administratorem i w tydzien był 2gi odbior

Bartek M.

24.07.10 1:01 Cytuj

Do Maćka Mateńko -nie czekaj aż ktoś do Ciebie zadzwoni -sam musisz o to powalczyć -ja odbierałem trzy razy i dopiero jak wziął się za to Pan Jarek (nie znam nazwiska) wszystko poszło o.k. -dogadaj się z administratorem i z tym Panem Jarkiem i dopiero wtedy załatwisz wszystko tak jak trzeba -na kierownika tym bardziej nie licz, bo z nim naprawdę nie można się dogadać -ponadto to jest człowiek który raz Ci coś powie, a za kilka minut potrafi sam sobie zaprzeczać -zero kompetencji a tym bardziej chęci pomocy. Nie czekaj na żadne telefony z JWC, bo tylko stracisz czas...

Anna W.

28.07.10 9:10 Cytuj

i co z tym naszym pismem? zostało już przekazane do jw?

Marta S.

28.07.10 10:31 Cytuj

Jeśli chodzi o ciepłą wodę, to jest już od poniedziałku, więc pismo nie aktualne. Prąd i gaz też jest.

Treść edytowana 1 raz (ostatnio 28.07.10 10:34 przez Marta S.).

Anna W.

28.07.10 10:36 Cytuj

to fajnie , a te pismo dotyczące braków, placu zabaw?

Adam J.

28.07.10 12:54 Cytuj

ja sam napisalem indywidualnie do JWC w sprawie placu zabaw i czekam na odpowiedz. Jak tylko cos dostanę..poinforuję Was o wynikach.

Michał i Aga L.

01.08.10 9:14 Cytuj

Pismo nie zostało przekazane ponieważ wpisała się śmieszna liczba osób aby można było cokolwiek zrobić...może nie wszystkim na tym zależy...

Maciek M.

01.08.10 11:31 Cytuj

Kurcze, jest tu na forum 154 użytkowników , pewnie koło setki przynajmniej jest właścicielem mieszkań, czytają to pewnie wszyscy a wpisało się kilka osób. Wstyd nawet przed Panami ochroniarzami, gdzie leżało pismo. Szkoda że tylko garstce zależy.:( dlatego pewnie osiedle nasze zostanie w okrojonej formie, bez miejsca na plac zabaw, drzewa, gdzie byłoby milej przyjemniej od strony torów, że tylko wspomne o niektórych niedoróbkach i odstawionych fuszerkach, które nawet laik zauważy.

Pankracy K.

01.08.10 13:27 Cytuj

na tym forum udzielają się cały czas te same osoby, może informacja nie dotrała do pozostałych mieszkańców...

Aby pisać na forum musisz się zalogować.