szukam sąsiadów z wiktorii

Agnieszka K. Odsłony: 1184

03.04.08 16:35 Cytuj

może w ten sposób uda nam się spotkać ; kupiłam mieszkanie w tej inwestycji , u mnie w mieszakniu prace remontowe dobiegają końca , ale od trzech miesięcy rozmawiam z pania prezes na temat wymiany okien, ciepłej wody , oddania inwestycji do użytkowania i to jest jakis koszmar ; nigdy nikt od NICH do mnie nie zadzwonił; o wszystko trzeba walczyć samemu i nadal nic nie wiadomo .. , może coś wspólnymi siłlami ? wybieram się w następnym tygodniu do pani prezes i mam zamiar zrobić kolejną awanturę , bo ja mam już serdecznie dosyć , nie wiem jak Państwo?
pozdrawiam,

Dorota R.

30.05.08 20:47 Cytuj

Wlasnie wczoraj zakonczylismy "proces kupowania". Z tego co widzielismy okna sa wymienione (tydzien temu). Jestesmy jeszcze przed odbiorem technicznym. Czy jest cos na co powinnismy zwrocic szczegolna uwage? Czy jest juz ciepla woda?
Dorota R.
Budynek A m 203

Przemek S.

03.02.09 12:38 Cytuj

Witam,
zastanawiam sie nad kupnem mieszkania w tej inwestycji... czy moze macie jakies uwagi odnosnie dewelopera i jakosci wykonania budynku? czy sa moze jakies problemy?

pozdrawiam

Przemek

Marcin G.

04.02.09 14:00 Cytuj

Witam mieszkańców tej inwestycji , właśnie staram się kupić w niej mieszknaie bo wyglada całkiem zachęcajaco a mieszkania są bardzo przestronne. Jak widze to na razie liczba mieszkańców jest chyba minimalna, Pan z insbudu powiedział że może z 10 rodzin. Czy w chwili obcnej istnieją jakieś problmey w bloku o których można dowiedzieć sie od mieszkanców a o których deweloper nie powie w stylu np. brak śmietnika , brak wody , ogrzewania lub tp . Poza tym może ktoś z Państwa wie jaki los docelowy ma mieć ta trawka pomiędzy budynkami, chciałbym kupic mieszkanie na 1 pietrze i wtedy okna wychodza wprost na wspomniana trawe co może byc nawet urokliwe pod warunkiem że na codzień nie bedzie tam ruchu
Pozdrawiam

Marcin

Przemek S.

10.02.09 11:46 Cytuj

witam, i juz problem sie rozwiazal.. Brak profesjonalizmy ze strony Pani Prezes zadecydowala o rezygnacji z tej inwestycji. Takiego chamstwa dawno juz nie widzialem.. nie dziwie sie ze maja problemy ze sprzedaz mieszkan jak i tak im na tym nie zalezy... do tego okazalo sie ze budynek ma problem z przylaczem wody, sa problemy z ogrzewaniem, nie mowiac juz o nie wykonczonych czesciach wspolnych, klatki schodowe itp... stanowczo odradzam zakup mieszkania na tej inwestycji...

Aby pisać na forum musisz się zalogować.