|
13.11.10 21:57
Szanowni Państwo,
Kandyduję w tegorocznych wyborach.
Moim marzeniem jest wykorzystywać swoje doświadczenie architekta projektanta i urbanisty, aby poprawić jakość życia nas wszystkich.
Jestem Państwa sąsiadką z pobliskiego budynku - również mieszkam przy kompleksie sportowym Prawy Brzeg. Znam dobrze problemy naszego sąsiedztwa: brak zorganizowanej zieleni - placów zabaw, brak bezpieczeństwa - monitoringu, nieuporządkowane miejsca parkingowe, nieistniejąca prawie segregacja odpadków, potrzeba zbudowania nowego żłobka i przedszkola, brak domu kultury.
Potrafię to wszystko zaprojektować!
Od urodzenia mieszkam na Pradze. Tu wychowuje synka. Z domu wyniosłam zaangażowanie w życie lokalnej społeczności, które zakorzeniła mi mama - Anna Jarecka.
Była ona wiele lat charyzmatycznym dyrektorem szkoły podstawowej nr 50 i dzięki jej inicjatywom możemy cieszyć się z obecnej postaci szkoły i towarzyszącego jej kompleksu sportowego Prawy Brzeg.
Jako doświadczony mgr inż. architekt i młoda mama codziennie zmagam się z mankamentami naszego otoczenia - możemy to zmienić razem!
Stwórzmy razem przestrzeń przyjazną wszystkim, w której będzie się mieszkać dobrze nam i naszym bliskim!
Z wyrazami szacunku:
mgr inż. arch. E. Jarecka - Bidzińska
P.S. Zainteresowanych moją osobą zapraszam na moją stronę:
http://www.ewajarecka.dorady.org/
MIEJSCE NR 7
LISTA NR 4 - PO
OKRĘG 2
|